Om os

Bjørn Pedersen

Direktør og ejer af Avanceretkøreteknik.dk.

Vi har i mange år arrangeret Events for forskellige bilimportører, såsom Porsche Danmark, Porsche Island, Opel Danmark, Audi, Alfa Romeo og Ford Danmark, samt arrangeret kørekurser for store internationale firmaer, både i Danmark, Sverige og Norge. Bjørn har været ansat 35 år i Dansk Politi og har i 28 år været tilknyttet Rigpolitiets Færdselsafdeling og Københavns Færdselspoliti som køreinstruktør.

Direktør og grundlægger af avanceretkøreteknik.dk.

Bjørn har de sidste 5 år arrangeret Events for forskellige bilimportører, såsom Porsche Danmark, Porsche Island, Opel Danmark, Audi, Alfa Romeo og Ford Danmark, samt arrangeret kørekurser for store internationale firmaer, både i Danmark, Sverige og Norge.

Bjørn har været ansat 33 år i Dansk Politi, hvor han de sidste 27 år har været tilknyttet Rigpolitiets Færdselsafdeling og Københavns Færdselspoliti som Køreinstruktør,

Han har kørt motorcykel i politiet i en periode på 5 år.

Bjørn har i sin fritid været instruktør siden 1993 på flere forskellige køretekniske anlæg med alle mulige kurser og specialarrangementer i bagagen. Ligeledes har han gennem en årrække været testkører for forskellige bilmagasiner, hvor han har testet alverdens bilmærker på almindelig vej og på bane.

Bjørn har ligeledes mange års erfaring i at tilrettelægge Events og kurser, der er specielt målrettet til den enkelte kundes behov.

Samarbejdspartner:
151412 – UCPlus
42903 – Køreteknik Ajourføring

Andre instruktører
Virksomheden består udelukkende af instruktører med en meget høj specialuddannelse indenfor køreteknik og de har mange års års erfaring i undervisning også i specialkøretøjer.