bjørn pedersen

Bjørn Pedersen

Direktør og grundlægger af avanceretkøreteknik.dk.

Bjørn har de sidste 5 år arrangeret Events for forskellige bilimportører, såsom Porsche Danmark, Porsche Island, Opel Danmark, Audi, Alfa Romeo og Ford Danmark, samt arrangeret kørekurser for store internationale firmaer, både i Danmark, Sverige og Norge.

Bjørn har været ansat 33 år i Dansk Politi, hvor han de sidste 27 år har været tilknyttet Rigpolitiets Færdselsafdeling og Københavns Færdselspoliti som Køreinstruktør, hvor han såvel teoretisk som praktisk underviser politifolk lige fra politiskoleelever, specielle enheder i politiet, livvagter, ministerchauffører, militærfolk og andre enheder.

Han har kørt motorcykel i politiet i en periode på 5 år.

Bjørn har i sin fritid været instruktør siden 1993 på flere forskellige køretekniske anlæg med alle mulige kurser og specialarrangementer i bagagen. Ligeledes har han gennem en årrække været testkører for forskellige bilmagasiner, hvor han har testet alverdens bilmærker på almindelig vej og på bane. Bjørn underviser også i udlandet på kurser, som har focus på sikkerhedskørsel i specialkøretøjer.

Bjørn har ligeledes mange års erfaring i at tilrettelægge Events og kurser, der er specielt målrettet til den enkelte kundes behov.